WTC·E Ondernemer van het jaar 2016

Donderdag 17 december jl. heeft World Trade Center Eindhoven tijdens het Feestelijke Eindejaarsevent in Holiday Inn Eindhoven, de ‘WTC·E ondernemer van het jaar 2016’ en ‘WTC·E Young Professional of the Year 2016’ bekend gemaakt.

In het samenzijn van 120 vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid kregen Hans Claessens, directeur Drukkerij Claessens en John Sandiford, directeur Antonio Media de laureaat uitgereikt van ‘WTC·E Ondernemer van het jaar’.

Op basis van de genoemde criteria heeft het bestuur Hans Claessens uitgeroepen tot ‘WTC·E Ondernemer van het Jaar 2016’ en John Sandiford tot ‘WTC·E Young Professional of the Year 2016’. Voorzitter WTC·E Willy van de Kerkhof reikte een gouden WTC speld uit aan Hans Claessens en Frans van den Nieuwenhuijzen, Vice-Voorzitter een zilveren aan John Sandiford. Met de benoeming ontvangt de laureaat privileges, waarmee de bekendheid van de ondernemer én het bedrijf in de regio, landelijk én internationaal wordt vergroot.

Nadere informatie:

WTC-E Zakensociëteit/Young Professionals
Lianne van den Boogaard, directeur
T. 040-237 4972
E.
info@wtce.nl
I.www.wtce.nl

Fotografie: Reportage Fotografie Annie van Schayk