Waarom u wel zelf uw folder op kunt maken...

Veel van uw marketingmaterialen worden binnen eenzelfde opmaak gemaakt. Uw posters, magazines, mailings, brochures, folders of advertenties worden één keer ontworpen. Vervolgens worden ze steeds voorzien van nieuw beeldmateriaal en nieuwe tekst.

Dat hele proces van aanpassing is vaak tijdrovend en duur. U moet het reclamebureau of vormgever briefen, zij maken een nieuwe versie en dikwijls zijn er meerdere correctierondes nodig.

Met onze Pinca kunt u de tekst en foto’s die u normaal gesproken eerst naar het reclamebureau stuurt direct zelf in uw poster, folder, advertentie etc. plaatsen. Direct klaar voor digitale publicatie of print. Beheer al uw marketingmaterialen- en bestanden

En herkent u dit? Altijd op zoek naar die laatste advertentie? Waar staan onze logobestanden opgeslagen? Die beelden van de fotograaf waar zijn die gebleven? Pinca beschikt over een mediabank die ideaal is voor het online opslaan, beheren en distribueren van al uw beeldmateriaal, logobestanden, video’s, presentaties, tekstdocumenten, folders, brochures etc. Daarbij kunnen externe partijen zoals bijvoorbeeld de fotograaf een autorisatie krijgen om foto’s te uploaden ter goedkeuring en verder gebruik.

De functionaliteit van Pinca op een rij:

  • Snel en eenvoudig uw marketingmaterialen maken of bijwerken en bestellen (formvit)
  • Uw beeldmateriaal, video, presentaties, documenten en logobestanden online opslaan, beheren en distribueren (mediabank)
  • Aanmaken, in proef sturen, goedkeuren en bestellen van uw marketingmaterialen; met een uitgekiend autorisatie- en validatiesysteem volledig op uw bedrijfsprocessen af te stemmen (workflowmanagement)
  • Uw volledig productassortiment met specificaties uploaden in de databank en gebruiken in uw marketingmaterialen (datavit)

Pinca is modulair op te bouwen, zo neemt u altijd alleen die functionaliteit af die u wilt gebruiken. Wij laten u graag zien en ervaren wat Pinca voor uw organisatie kan betekenen. Vraag een demo aan of maak meteen een afspraak.