Tijd om het stokje over te dragen

Bijna 39 jaar hebben wij, Hans en Hanny Claessens, met veel plezier en passie gewerkt aan een drukkerij waar we trots op kunnen zijn. Een drukkerij waar een hoogwaardig, professioneel product gemaakt wordt door een gemotiveerd team van medewerkers.

Al langer speelden wij met de gedachte om, gezien onze leeftijd, wat vaart te minderen en het stokje zo langzamerhand te gaan overdragen. Nog maar kort geleden hebben we het besluit genomen op zoek te gaan naar een partij die onze drukkerij zou willen overnemen.

Die partij hebben we gevonden in Drukkerij SNEP uit Eindhoven en per 1 juni 2019 zal de overname een feit zijn. Belangrijk voor ons was natuurlijk de continuïteit voor klanten en misschien wel net zo belangrijk, een veilige haven voor onze medewerkers.

Er zal de komende tijd niet zichtbaar veel veranderen. De naam Claessens blijft bestaan, het team blijft intact en ook wij, Hans en Hanny Claessens, zullen betrokken blijven bij de organisatie zoals dat voor u altijd vertrouwd is geweest via het klantencontact en projectmanagement.

Met deze overname gaan we in combinatie met SNEP vooral profiteren van de grotere capaciteit, de samenwerking en het delen van kennis. We kunnen voor onze klanten een totaalaanbieder zijn op het gebied van drukwerk en vrijwel alle overige grafische vraagstukken. Automatisering zal nog grotere efficiency brengen naast de mogelijkheid om eigen webshops aan te bieden waarin uw bestellingen volledig geautomatiseerd verwerkt kunnen worden.

We zijn ervan overtuigd dat we met deze stap ook op de langere termijn goede resultaten zullen behalen en verder kunnen bouwen aan een mooie toekomst voor Drukkerij Claessens, haar klanten en haar medewerkers.

Met vriendelijke groet en dankbaar voor uw vertrouwen,

Hans en Hanny Claessens